Du er her:/Fluen i dødsfælden
Fluen i dødsfælden 2018-07-20T12:31:45+00:00

FLUEN I DØDSFÆLDEN

Sag nr. 1

I Fluen i dødsfælden hærges det danske samfund af stigende forråelse, brutalitet og lovløshed, og som modtræk etablerer Rigspolitiet en ny, special drabsefterforskningsenhed ved navn Gemini-gruppen, som skal tage sig af rigets vanskeligste og mest spektakulære drabssager.

Til at lede enheden sættes den superskarpe, tedrikkende efterforsker Simon Bremer og det kriminaltekniske unikum Victoria Sparkling.

Enheden er knapt etableret, før der tikker en alarmerende besked ind fra Nordsjællands Politi i Helsingør. To drenge har ved nattetid fundet et lig i voldgraven omkring Kronborg Slot, og selvom sagen ved første øjekast ligner en banal drukneulykke, er den også omgærdet af en vis mystik. Opdagerduoen drager til den hedebølgeplagede sundby, og da de to efterforskere begynder at grave i sagen, vælter skeletterne ud af skabet.

Det bliver en hård ilddåb for de unge politifolk. Snart står de med en farlig og kompliceret mordgåde, der omfatter løgne og bedrag, et hemmeligt broderskab, vanvidskørsel, spøgelser og en skjult skat. Det står dem snart klart, at de jagter en uhyggelig og skruppelløs morder, der er gået under politiets radar i årevis.

Velkommen til mareridtet!

Fluen i dødsfælden

KØB BOGEN

Se trailer


Vær den første, der får nyhederne 

Følg Famous Dreamers på Facebook og Twitter
close-link